Over Logopedie Koens

Mijn naam is Esther Koens.

In 1995 heb ik de opleiding logopedie in Rotterdam afgerond. Sindsdien heb ik in verschillende praktijken en op scholen gewerkt. In januari 2017 ben ik met Logopedie Koens van start gegaan. De helft van de week werk ik in mijn eigen praktijk. Daarnaast werk ik bij collega’s in hun praktijk in Rotterdam.

De laatste jaren heb ik de volgende na- en bijscholingen gevolgd: *Myofunctionele therapie in theorie en praktijk *Diverse studiedagen, symposia en congressen *OMFT-1 *Executieve functies en logopedie en NLP *Doelgericht en SMART, kwaliteitstoets *Spel in de logopedie *AVG invulhulp *Timemanagement – Baas over eigen tijd in de zorg *DTL * Cursus Klinkklare Klinkers *Logopedische behandeling van oudere kinderen met TOS *Metataal

Daarnaast neem ik regelmatig deel aan studiedagen, congressen en symposia over uiteenlopende logopedische onderwerpen en ben ik lid van Kwaliteitskring ‘Noord en Merwedestroom’.

Lidmaatschappen: Ik ben lid van de NVLF en kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

%d bloggers liken dit: