Over Logopedie Koens

Mijn naam is Esther Koens.

In 1995 heb ik de opleiding logopedie in Rotterdam afgerond. Sindsdien heb ik in verschillende praktijken en op scholen gewerkt. In januari 2017 ben ik met Logopedie Koens van start gegaan. Nu werk ik drie dagen per week in mijn eigen praktijk. Daarnaast werk ik bij collega’s in hun praktijk.

Recentelijk heb ik de volgende na- en bijscholingen gevolgd: *Myofunctionele therapie in theorie en praktijk *Diverse studiedagen, symposia en congressen *OMFT-1 *Executieve functies en logopedie en NLP *Doelgericht en SMART, kwaliteitstoets *Spel in de logopedie *AVG invulhulp *Timemanagement – Baas over eigen tijd in de zorg *DTL

Lidmaatschappen: Ik ben lid van de NVLF en kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

%d bloggers liken dit: